duminică, 22 ianuarie 2017

De unde sa cumperi bilet avion catre Cipru la reducereCipru este una dintre destinatiile ideale pentru o vacanta de vara reusita, insa este adesea omisa de pe itinerariile turistilor care prefera variantele clasice, Turcia sau Grecia. In schimb, cei care aleg bilet avion Cipru la reducere se pot bucura de tarife accesibile pentru toate buzunarele, dar si de plaje pentru toate gusturile si activitati pentru toate tipurile de turisti, aceasta mica insula avand cate ceva pentru fiecare.Famagusta

Orasul Famagusta este localizat in estul insulei, fiind un important popas al croazierelor care duc catre toata lumea, motiv pentru care turistii provin din toate colturile globului. Famagusta este un oras traditional, imprejumuit de ziduri de protectie care au rezistat foarte bine pana in ziua de azi, iar printre cele mai cunoscute atractii se numara Moschea Lala Mustafa Pasha sau Manastirea Sf. Barnabas. In plus, la mica distanta se regaseste orasul abandonat Varosha, ce a fost candva inima regiunii, insa care a ramas izolat in urma invaziei turcesti din 1974.

 
Protaras

Pentru relaxare maxima si plaje accesibile, cu siguranta ca este dificil sa se gaseasca un loc mai grozav ca statiunea Protaras. Plaja principala, Fig Leaf, este punctata cu baldachine si sezlonguri, in timp ce turistii au posibilitatea de a se relaxa la soare, fie de a se balaci in apa cristalina. In apropiere se afla capul Greco, un parc natural protejat, ideal pentru familiile cu copii care isi doresc ceva mai multa liniste. In schimb, viata de noapte din Protaras concureaza cu cea din alte locatii mult mai faimoase precum Ibiza, oaspetii avand la dispozitie zeci de cluburi in care sa se distreze pana la primele ore ale diminetii.

Cu toate acestea, un bilet avion Cipru la reducere va duce de cele mai multe ori catre Larnaca sau Nicosia, acestea fiind cele mai accesibile destinatii din Romania, prin zbor direct din Iasi sau din Bucuresti, insa atmosfera de vacanta nu lipseste nici de aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu