duminică, 9 octombrie 2016

De unde cumparam hainute pentru bebelusi

Bebelusii cresc atat de rapid incat parintilor le este deseori greu sa investeasca mult in garderoba acestora. Prin urmare, daca va doriti sa va imbracati copilul in pas cu moda, dar in acelasi timp si cu bani putini, puteti arunca o privire pe ofertele exclusive de la Yolka.
Desi bebelusii se afla la o varsta frageda si inca nu-si pot alege hainele, mamicile isi doresc sa le achizitioneze cele mai calitative piese de imbracaminte care pot fi folosite si de catre viitoarele surori sau fratiori. In cazul in care va doriti sa oferiti un cadou, Yolka va pune la dispozitie zeci de haine pentru bebelusi care sigur ii vor incanta pe parinti.

Fetite

In general parintii se orienteaza, mai ales in sezonul cald, catre rochite si sandalute pentru fetitele lor,
insa Yolka include mult mai multe tipuri de haine, astfel ca puteti face cumparaturi pentru fiecare perioada a anului. De asemenea, body-urile, care sunt piesa de rezistenta atat la baieti, cat si la fete vor fura privirea datorita culorilor si modelelor.
In plus, este important sa acordati o atentie deosebita materialului deoarece acesta intra in contact direct cu pielea bebelusului. Puteti crea zeci de outfit-uri pentru bebelusul dumneavoastra, la o distanta numai de cateva click-uri. Acesta reprezinta si unul dintre avantajele cumparaturilor online, faptul ca nu trebuie sa petreceti ore in sir prin magazine in cautare de hainute.

Baieti

Daca sunteti parinti de baietel si va doriti ca acesta sa fie in trend, puteti opta pentru diferite modele de pantaloni, tricouri, bluze, camasi, compleuri, body-uri, sandale sau pantofi la un pret extrem de accesibil. Cu toate ca multe dintre aceste haine pentru bebelusi se gasesc destul de greu si de obicei la preturi ridicate in multe dintre magazine, Yolka va ofera transportul gratuit la cumparaturi de minim 200 lei.

3 comentarii: