miercuri, 26 aprilie 2017

Instalatii Gpl care au aparut in 2017

Instalatiile GPL in 2017 reprezinta cea mai eficienta modalitate prin care sa se faca economii de carburant la fiecare drum parcurs. Pe piata exista nenumarate dispozitive care sa promita diferite performante, insa acestea nu se pot ridica la nivelul GPL-ului, iar unul dintre avantaje este reprezentat de faptul preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, iar investitia de circa 500 de euro se amortizeaza in decurs de un an sau chiar mai putin. In plus, se gasesc variante dedicate pentru orice marca, model si motor de masina, motiv pentru care sunt foarte eficiente.

Durabilitate

Economiile pot ajunge la circa 40% in fiecare luna, insa un alt aspect important este durabilitatea acestor sisteme. Daca sunt intretinute in mod corespunzator, instalatiile vor functiona in cele mai bune conditii si mai mult de 10 ani, timp in care fiecare drum parcurs va insemna o economie fata de pretul tot mai ridicat al carburantului.

Spatiu in portbagaj

De asemenea, aceste instalatii GPL in 2017 sunt tot mai moderne si disponibile in rezervoare ce au forma rotii de rezerva, pentru a o inlocui, fapt care permite folosirea intregului spatiu din portbagaj, astfel ca nicio vacanta nu va mai reprezenta o problema din acest punct de vedere.

Siguranta


Mai mult, rezervoarele sunt foarte groase pentru a se preveni scurgerile sau diferite probleme, iar soferii se bucura de toata siguranta de care au nevoie. In schimb, este esential ca instalarea sistemelor sa se faca doar in service-urile acreditate RAR, pentru ca doar specialistii stiu sa opereze cu ele. Nu trebuie omis nici faptul ca se impune o verificare amanutita in fiecare an pentru prevenirea oricarui risc, dar, bineinteles, si pentru prelungirea duratei de viata. Cu alte cuvinte, aceasta este o alternativa la motoarele Diesel considerate putin mai economice, dar care, in schimb, polueaza mai mult si sunt mai costisitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu